Auto met chauffeur

Wil U stijlvol reizen ? Contacteer Drivya Nederland, indien U een wagen met privéchauffeur wenst te huren voor een voorziening of een transfert en voor een persoonlijke ervaring die met al Uw wensen rekening houdt gedurende Uw reis.

Welke zijn de voordelen van het huren van een wagen met chauffeur ?

"Welke zijn de voordelen wanneer U zelf een wagen bestuurt ?" zou misschien een betere vraag zijn. We nemen het voorbeeld van een typische zakenreis in een hoofdstad die U niet kent. U kent de omgeving niet, U spreekt de taal niet maar U beslist een wagen met GPS te huren om Uw weg niet te verliezen. Of, dat is wat U denkt... Nochtans wij weten welk risico dit misschien inhoudt : U geraakt de weg kwijt, de GPS slaagt er niet in de weg opnieuw te bepalen, U vraagt de weg, maar U begrijpt werkelijk niet wat men U zegt, U begint moe en prikkelbaar te worden omdat U maar blijft rijden en rijden... De problemen hopen zich op. Dat zou allemaal niet het geval geweest zijn in een wagen met chauffeur.

Maar, laten we ons nu liever concentreren op alle voordelen van het huren van een auto met chauffeur :

10 goede redenen om bij Drivya een wagen met privéchauffeur te huren !

Het onberispelijk comfort

Wat wenst U als U een wagen met chauffeur huurt, behalve het feit dat hij U van punt A naar punt B brengt, hetgeen U op heel veel manieren kan doen ? Hetgeen U werkelijk zoekt is het comfort en het prestige om U door iemand anders te laten voeren. Dankzij onze service met privéchauffeur zult U op de meest comfortabele wijze reizen. Of U een Mercedes, een Audi of een Volvo kiest, U zult comfortabel zitten en in een aangename temperatuur. Of het de verwarming is tijdens de winter of de airco tijdens de zomer, wij zullen U het goede alternatief aanbieden. Wij zullen alles doen om Uw reis aangenaam te maken, dat is onze hoogste prioriteit.

De bekwaamheid van de chauffeur

Heeft U reeds een taxi genomen ? Het is op heden bijna een rethorische vraag.
Misschien zou het beter zijn U te vragen : "Hoeveel keer zat U in een wagen met een chauffeur die te snel, te traag, te brutaal reed of die U gewoonweg zin deed hebben om uit te stappen en verder te lopen, zelfs indien U nog op meerdere kilometers van Uw bestemming was ? " Wanneer U een wagen huurt bij Drivya, verzekeren wij U dat al onze chauffeurs ervaren professionelen zijn.

Al onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en hebben een aangepast wettelijk rijbewijs. Het is niet een gewoon etiket, maar een ere-badge die de passagier verzekert dat hij in het voertuig in totale veiligheid zal zijn want de bestuurder is veel bekwamer dans een doorsnee chauffeur.

Bij Drivya gaan wij zelfs veel verder : wij aanvaarden niet alleen chauffeurs omwille van hun kwalificaties maar wij willen ook dat zij vlot rijden en vooral aanleg hebben voor het vak. Wij laten hen niet de beroemde "Kennistest" doen afleggen, wij willen de verzekering dat zij voorzichtig kunnen rijden, op een vlotte manier en dat zij de snelheidsbeperkingen respecteren. Wij vinden deze details belangrijk omdat wij U de mogelijkheid willen laten om U goed te voelen in de wagen. Er zijn veel klanten die willen werken gedurende de reis en wij willen hun taak vergemakkelijken. U kan niet werken wanneer U van links naar rechts wordt geschud. Daarom doen wij de nodige inspanning om dit te vermijden.

De rust van geest

Kunnen vertrekken wanneer U het wenst en op tijd ter bestemming komen, dat is van het hoogste belang. Voor ons is het eveneens belangrijk want wij weten dat, wanneer U een belangrijke meeting hebt, U op tijd moet aankomen, niet alleen als verplichting, maar ook om een goede indruk te maken op de klant. Een wagen met chauffeur huren bij Drivya bezorgt U die rust van geest. U kunt relaxen dankzij onze ervaring en weten dat U op tijd ter bestemming zult komen. Wees er ook van overtuigd dat U hoogst comfortabel zult reizen. Dankzij Drivya zult U rustig en voorbereid op Uw meeting aankomen.

De weg niet verliezen

Rijden in een stad die men niet kent is ingewikkeld en het kan zelfs een nachtmerrie worden wanneer men in het stadscentrum aanlandt. De weg verliezen is in feite slechts de helft van het probleem wanneer men geconfronteerd wordt met de openbare werken, het eenrichtingsverkeer of andere complicaties die van ons leven een ware hel maken. U zult al die problemen niet hebben wanneer U een wagen met chauffeur huurt. Alle wagens zijn natuurlijk uitgerust met een GPS, maar onze chauffeurs kennen ook zeer goed de lokale wegen. Met hen zult U nooit de weg verliezen.

De vrijheid om te genieten

Hoeveel keer bent U met de familie ergens geweest en hebt U zich beperkingen opgelegd om nog in staat te zijn te rijden ? Het toegelaten percentage aan alcohol is snel bereikt. Zelfs één glas wijn is dikwijls voldoende om de toegelaten limiet te overschrijden. Niemand zal die zeer belangrijke wet die vele levens redt tegenspreken. Maar, U wil nochtans kunnen genieten, zelfs indien U verondersteld wordt te rijden. Door het huren van onze wagens met chauffeur zult U vrij zijn om naar eigen wens te drinken, zonder U zorgen te maken over Uw terugkeer naar huis. Wij zullen U voor Uw ingangsdeur afzetten zodat U maximaal van Uw activiteiten kunt genieten.

Op tijd komen

Iedereen wenst op tijd aan te komen. Het is om die reden dat wij bij Drivya onze uiterste best doen om U op tijd af te halen en op tijd ter bestemming te brengen. Wij weten ook hoe vervelend het is te moeten wachten zodra een meeting is beeindigd. Daarom, wanneer U onze chauffeurs reserveert, zult U 24 uur voor Uw reis, de naam en het GSM nummer van Uw chauffeur krijgen. U zult dus in staat zijn hem te bereiken en zijn positie te kennen wanneer U hem nodig zult hebben. Bovendien proberen wij, in de mate van het mogelijke, chauffeurs te selecteren in de steden waar U zich bevindt. Zij zullen dan een betere kennis hebben van de wegen en zij zullen Uw stiptheid tijdens Uw meetings garanderen.

Geen verplichting om te parkeren

Ter bestemming geraken is dikwijls slechts de helft van het probleem. Inderdaad, de parkingplaatsen in de Belgische stadscentra zijn weinig talrijk en zeer ver van elkaar verwijderd. Laat ons uw dienaar zijn en U verzekeren dat U steeds op Uw meeting, in het restaurant of om het even waar zult aankomen !

De flexibiliteit

In om het even welk land betekent reizen om afspraken of meetings na te komen een noodzaak aan flexibiliteit. Velen zijn van mening dat het daarom verkieslijk is een wagen te huren en zelf te rijden. Maar, zij weten niet dat het huren van een wagen met chauffeur bij Drivya een totale flexibiliteit zal verschaffen. Uw chauffeur zal gedurende gans de reis voor U persoonlijk zijn. U zult zijn GSM nummer hebben om te weten waar hij zich bevindt. Ook al zult U Uw uiterste best doen om hem Uw planning mee te delen, wij begrijpen ook dat U nood heeft aan flexibiliteit. Daarom stellen wij, in de mate van het mogelijke, soepele oplossingen voor bij eventuele veranderingen in het tijdsschema.

Het confidentiële karakter

Of U met vakantie bent of op zakenreis, soms hebt U privacy nodig voor bepaalde evenementen of bepaalde meetings. Bij Drivya verbiedt onze politiek van privacy onze chauffeurs te spreken over de personen die zij vervoerd hebben en over de plaatsen waarheen zij met hen gereden zijn. Wij begrijpen dat bepaalde meetings van het hoogste belang niet gekend dienen te zijn door anderen. Het is daarom dat wij ervoor zorgen dat dit volledig in de privaatsfeer blijft.

Onderweg werken

Indien U in een professioneel kader in Amsterdam of in een andere Nederlandse stad reist, wil U elk ogenblik extra benutten. Waarom dan niet onderweg werken ? Onze chauffeurs rijden soepel, U zult niet van links naar rechts geschud worden. Trouwens, als U iedere minuut ten volle wil benutten, dan hebben we ook een gepersonaliseerd minibusje dat eigenlijk geen minibusje meer is. Het is volledig uitgerust met brede zetels en burelen met stopcontacten. Het werd omgebouwd tot een echt mobiel kantoor.

Wat maakt de chauffeurs van Drivya zo uniek ?

Wij zijn zeer trots op onze chauffeurs en de reden is eenvoudig : zij zijn zeer bekwaam in hun vak. Twee zaken zijn van het grootste belang voor een chauffeur : zijn competenties en zijn persoonlijkheid.

De competenties van de chauffeurs

Als U passagier bent, wenst U een vlotte manier van rijden : een chauffeur die de snelheidsbeperking niet overschrijdt maar die niet te traag rijdt en een chauffeur die weet waar U naartoe gaat. Al onze chauffeurs werden goedgekeurd, zo kunt U er zeker van zijn dat zij aan deze eisen voldoen. Een mooie wagen bepaalt de chauffeur niet, dit zijn twee totaal andere zaken. Bij Drivya erkennen wij dat. Wij geven U niet alleen een luxueuze wagen maar ook een zeer ontspannend traject.

Uw chauffeur kennen

Weten wat U verlangt is een groot deel van ons succes. Daar wij Uw reisweg kennen, weten wij waarom U in het land bent. Dat helpt ons om een aangepaste chauffeur te selecteren. Bijvoorbeeld : indien U met vakantie bent in Europa, zou U misschien een pseudo-gids willen om een historisch overzicht te hebben van de plaatsen die U bezoekt. En indien Uw reist voor Uw werk, zou U misschien een aangename plaats willen kennen om te lunchen met een klant. Bovendien zijn onze chauffeurs getraind om te raden of U spraakzaam bent of niet. Alhoewel zij bereid zijn om een gesprek aan te gaan, begrijpen ze ook, dankzij hun ervaring, dat er momenten zijn dat men voor de stilte kiest. Zij hebben hier begrip voor en ze zullen proberen om U perfect van dienst te zijn tijdens Uw reis.

De veiligheid op de eerste plaats

De chauffeurs beschouwen hun wagen een beetje als hun baby. Het is daarom dat zij hem nauwgezet onderhouden en hem elke dag controleren vooraleer hun dienst aan te vatten. Dat garandeert Uw comfort en veiligheid. Wij doen onze uiterste best om de kwaliteit van het interieur en de niveaux van comfort actueel te houden zodat U kunt uitrusten in totaal comfort gedurende gans de duur van Uw reis.

Drivya 100% gepersonaliseerd voor U

Door te opteren voor Drivya, kiest U ook voor de rust. Geniet van Uw reis, hou U niet bezig met de baan, de zorgen van het rijden of wat het ook moge zijn. Wij houden ons bezig met de reis, U geniet van het traject, het landschap, de atmosfeer en van alles wat Nederland U kan bieden. Wij stellen ook minibussen ter beschikking met privéchauffeur voor groepen van minder dan 20 personen en het huren van bussen voor groepen, limousines en andere luxueuze voertuigen.

Drivya beantwoordt al Uw vragen en geeft alle mogelijke bijkomende inlichtingen. Het tijdsgebruik en de wensen zijn niet identiek voor iedereen. Daarom verzekeren wij U dat de prijsofferte op Uw maat zal gemaakt worden. U hoeft ons slechts uw wensen te formuleren en wij zullen er zo goed mogelijk aan tegemoet komen. Wij zijn 24/24 bereikbaar en 7/7, op elk uur van de dag en de nacht. Of het gaat over professionele meetings, om U op te halen in de luchthaven, of over om het even welk ander evenement, wij kunnen U helpen om Uw reis even rustig als mogelijk te maken. 

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig? Neem contact met ons op en wij sturen u een antwoord op maat. We maken geen gebruik van een automatische antwoorddienst om vragen te beantwoorden, omdat we vinden dat u belangrijker bent dan dat. Vertrouw ons en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van krijgt. Onze bedrijfsoplossingen zijn op maat gemaakt voor iedereen, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kunnen niet wachten om van u te horen!