Bus huren voor Scoutingkamp

Bent u een scoutingleider en denkt u na over uw zomerkamp, excursie of een andere excursie met uw scouts en gidsen? Het is niet alleen het vinden van de perfecte plek voor uw jonge lading, maar het is ook de logistiek. Dit kan vaak een complete nachtmerrie zijn. Laat ons uw helpende hand zijn, want we hebben veel ervaring met scoutszomerkampen en zitten vol met ideeën om u echt te helpen het meeste uit uw scoutingstocht te halen.

Waarom zou je een minibus of bus huren voor je scouts?

Er zijn heel wat verschillende redenen waarom het huren van vervoer voor uw scouts een goed idee is en we zullen ze hieronder in detail bespreken. De belangrijkste reden waar alles uit voortkomt is echter het gemak. We nemen uw zorgen, uw stress en de tijdrovende aard van het uitwerken van uw reislogistiek weg.

Dit is onze specialiteit, zodat u zich kunt concentreren op het hebben van een geweldige tijd.

10 Redenen waarom het inhuren van vervoer voor Scout Travel een uitstekend idee is

Het verkrijgen van de juiste vergunningen

Wist u dat u een vergunning nodig heeft om met een minibus of coach te rijden voor een scoutingactiviteit? Als u met uw scouts wilt rijden (wat gedefinieerd wordt als een vrijwillige groep) moet u een kleine busvergunning hebben voor een privé minibus en een grote busvergunning voor een touringcar. Het verkrijgen van deze vergunningen is een tijdrovende activiteit waar u zich niet op wilt concentreren. Zoals bijna alle scoutleiders heb je waarschijnlijk een fulltime baan. Alles doen wat niet direct met je scouts te maken heeft, terwijl het gemakkelijk door Drivya gedaan kan worden, is gewoon een verspilling van tijd.

Veiligheid

Volgens de wet moet elke stoel een veiligheidsgordel hebben als u ergens een scoutingtocht leidt. Bovendien is een belangrijk doel van de scoutingbeweging om ervoor te zorgen dat uw ladingen hun leven veilig leren leiden, zonder dat ze de bochten hoeven te spannen. Zou het geen schande zijn als je wat je denkt dat een geldbesparende zet is over de veiligheid van je scouts heen zet. Elk van onze voertuigen is uitgerust met de vereiste veiligheidsgordels en deze worden regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de scout onder uw horloge veilig is.

Ruimte voor bagage

Een van de moeilijkste logistieke taken waar scoutleiders mee te maken hebben, is waar je alles wat je nodig hebt voor de reis moet neerzetten. Afgezien van alle koffers of zware rugzakken die iedereen meebrengt, moet je ruimte hebben voor het eten, de kampeeruitrusting en al het andere wat je mee moet nemen. In samenwerking met ons zorgen we voor een complete oplossing. We kunnen onnodige zitplaatsen verwijderen, een aanhangwagen bevestigen, bussen voorzien van extra grote bagageruimte, of een andere oplossing uitwerken die bij u past. Vergeet niet dat reizen onze specialiteit is, we doen het al jaren en kunnen u garanderen dat u tevreden zult zijn met onze service.

Flexibiliteit voor het aantal passagiers

Het maakt niet uit met hoeveel mensen u op reis gaat, wij hebben een oplossing voor u! Of het nu gaat om een kleine groep van minder dan 10 personen of zelfs zeer grote groepen, wij hebben het voertuig dat aan uw wensen voldoet. Onze scoutingminibussen kunnen plaats bieden aan kleine groepen en we kunnen zelfs een aantal van de stoelen verwijderen om ervoor te zorgen dat u alle bagage in de auto krijgt zonder dat u een aanhanger nodig heeft. We kunnen zelfs extra grote touringcars met 88 zitplaatsen aanbieden.

Verzekering

"Elke scoutinggroep moet een adequate dekking bieden voor eigendommen en apparatuur die het risico van verlies of beschadiging van apparatuur tijdens het transport omvat. Dit zijn regels voor verkenningsexpedities, en natuurlijk nog meer voor de verkenners zelf. Het regelen van dit soort verzekeringen voor eenmalige reizen is een tijdrovende en vaak ondankbare taak. Bij Drivya, waar we al zoveel jaren scouting reizen doen, kennen we de ins en outs van het verzekeringssysteem die u nodig heeft en kunnen we u voorzien van volledig verzekerde voertuigen volgens al uw wensen.

Geen Verlorenen, Begrijpen van de Laag van het Land...

Een van de grote avonturen van het scout zijn is ergens buiten de gebaande paden gaan en het land echt leren kennen. Dat is geweldig en we begrijpen dit. Maar als je naar zo'n plek gaat, moet je weten hoe je er met je groep komt. Als je eenmaal hebt gewandeld, kun je je eigen pad maken, maar dat kan niet met een bus en de route moet van te voren worden gepland. Daarom is het belangrijk om een chauffeursinput te hebben om te bepalen of de plaats waar je naartoe wilt gaan een haalbare optie is. Neem contact met ons op en wij kunnen u helpen met het adviseren over waar u met zo min mogelijk gedoe naartoe moet gaan. U wilt immers niet vast komen te zitten in de modder voordat u zelfs maar bij uw halteplaats bent aangekomen!

Onderhoud

Wanneer u een zelfrijdende minibus huurt, weet u met volledige zekerheid dat het oliepeil in orde is, dat de motor goed is onderhouden en dat alles in orde is. Er zit immers waarheid in de gedachte dat huurauto's niet goed worden behandeld door de huurders. Wij doen echt ons best om ervoor te zorgen dat alle voertuigen die u via ons huurt grondig worden onderhouden volgens de hoogste normen.

Bestuurderskwaliteit

Als je zelf rijdt, ben je vaak bezig met de andere details van de reis, moe van het inpakken en de voorbereiding die je van tevoren hebt moeten doen en niet echt in de stemming om te rijden. Door Drivya te gebruiken voor uw scoutreis, zorgt u ervoor dat u een geweldige chauffeur heeft, die, zoals we al hebben gezegd, kennis heeft van de route. Maar het is niet alleen dat; een professionele chauffeur weet echt hoe hij moet rijden en geeft u de meest comfortabele ervaring. Dit geldt met name voor de chauffeurs die we gebruiken en die volleerde professionals zijn. We proberen altijd de beste chauffeurs voor uw reis te leveren.

Ontspannen op de reis

Het is hectisch om je klaar te maken voor een scoutingstocht en je wilt er zeker van zijn dat het geweldig is vanaf het moment dat de scouts aankomen bij het ophaalpunt. Doordat je je op hen kunt concentreren, laat je echt zien dat je er zorg voor draagt. Bovendien kunt u onderweg verschillende aandachtspunten en gel met uw jonge ladingen aanwijzen. Door gebruik te maken van onze service. kunt u dit echt doen!

Kosten

Misschien denkt u dat het huren van een minibus met chauffeur erg duur is. Moet je dat doen als je een grote groep hebt en een coach nodig hebt, maar voor een kleine groep? Is dat niet gewoon geldverspilling? Ten eerste denken we dat u aangenaam verrast zult zijn door hoeveel het eigenlijk gaat kosten. Dit geldt vooral als je rekening houdt met alle extra kosten die je moet betalen, zoals brandstof, verzekering en andere kosten. Kan je bovendien echt een prijskaartje hangen aan een leuke tijd? U verdient het net zo goed als uw scouts!

Veelgestelde vragen over Scout Travel

Je denkt misschien dat het rondrijden met je scouts in je eigen auto en/of met andere ouders en vrijwilligers een geweldig idee is. "Het zal ons geld besparen dat we kunnen gebruiken voor de eigenlijke reis" is een citaat dat we vaak horen. Er zijn echter nogal wat problemen die zich voordoen bij het besturen van persoonlijke auto's voor scoutingreizen. Hieronder vindt u een aantal vragen die ons zijn gesteld en om u in staat te stellen een beter geïnformeerde beslissing te nemen, hebben we ze hieronder beschreven.

Moet ik verklaren dat ik voor de Scouting rijd?

Als u uw auto op twee manieren gebruikt, zakelijk gebruik en privégebruik, moet u de kilometerstand voor de scoutingtrip aangeven als onderdeel van uw eigen gebruik van de auto. Het is niet geclassificeerd als zakelijk gebruik. Zelfs als u betaald wordt voor het rijden met uw auto, kunt u het nog steeds niet declareren als zakelijk gebruik. De meeste verzekeringsmaatschappijen eisen zelfs dat u aangifte doet als u gaat rijden voor vrijwillige doeleinden.

Wie verzekert eventuele bevestigingen aan mijn voertuig?

In het algemeen is het, zelfs als de eigenlijke bevestiging tot de scoutinggroep behoort, als deze aan uw auto is bevestigd, uw verantwoordelijkheid. Denk bovendien niet dat het dubbel verzekerd zal zijn door zowel uw verzekering als door de scouts. Dit gebeurt zelden, als het nooit gebeurt met verzekeraars.

Hoe zit het met My No Claims Bonus?

Als u een ongeval heeft dat van de verzekering moet worden geclaimd, raakt u het kwijt. Er is een voorziening in de scouting wereld (Scout Insurance Services) die u kan helpen bij verschillende claims en het is de moeite waard om dit voor uw reis met hen te controleren.

Het plannen van uw beversreis

Ben je van plan om een beversreis te maken? Normaal gesproken zijn er twee reizen per jaar en u wilt er zeker van zijn dat u volledig voorbereid bent op elke eventualiteit. Een 6-jarige laten gaan voor een paar nachten kan zowel voor de ouders als voor een beverbeklimmer verontrustend zijn. Het is een grote verantwoordelijkheid om voor al die kleine kinderen te zorgen. Wij kunnen u helpen met het plannen van de logistiek van uw reis. U wordt aangemoedigd om de lasten van de gebaande paden te halen en hun horizon te verbreden. Neem contact met ons op en wij kunnen u niet alleen helpen bij het plannen en uitwerken van wat voor soort voertuigen u nodig hebt, maar ook waardevolle informatie geven over waar u van plan bent naartoe te gaan. We hebben veel chauffeurs die de verschillende delen van het land kennen en we kunnen u tips en advies geven over waar u naartoe moet.

Neem je je Cubs ergens mee naartoe?

Heb je er ooit aan gedacht om je welpen mee te nemen naar een thema of avonturenpark? Ze zijn erg leuk, vooral voor de Cubs jaargroep. Parkeren met veel auto's op de vaak met water bezaaide parkeerplaats is niet slim. Ik weet zeker dat je foto's hebt gezien van auto's die vast kwamen te zitten na een van de stortregens die niet ongewoon zijn voor onze kusten. Heb je wel eens door de parkeerplaats gelopen en ben je jaloers geweest op die grote bussen die bij de ingang geparkeerd staan? Nu hoef je dat niet meer te zijn. Met Drivya kunt u met een minimum aan gedoe een bus bestellen voor uw welpentocht en krijgt u een complete, bijna chauffeur-achtige service voor uw groep.

Ontdekkingsreizigers is de naam - Avontuur is het spel!

Voel je je avontuurlijk? Je krijgt het hele jaar door tal van mogelijkheden om je Explorers mee te nemen naar waar ze ook moeten gaan om hun badges te halen. Hoewel de Naturalist Activity Badge voor de meeste ontdekkingsreizigers niet zo moeilijk te krijgen is, zijn de ski-, snowboard- en speleologie activiteiten meer in het bijzonder in het Verenigd Koninkrijk. Wij kunnen u helpen met advies over waar u veilig naartoe kunt gaan om deze badges te krijgen, maar ook met het verzorgen van vervoer voor uw hele groep. Neem vandaag nog contact met ons op en we zijn er zeker van dat u niet teleurgesteld zult worden.

Scouting Jamborees

Een van de meest vooruitziende gebeurtenissen voor elke scout zijn de scoutende Jamborees. Het zijn echt geweldige ervaringen voor beide scouts en iedereen die meegaat naar een van de meest verbazingwekkende evenementen van de scoutingkalender. Laat ons u helpen om al uw scouts daar veilig te krijgen, in welk land dan ook. Laten we zeggen dat het in Nederland is. We kunnen je scouts naar de luchthaven, de ferryhaven of een ander vertrekpunt brengen en je aan de andere kant oppikken. We hebben een uitgebreid netwerk en we kunnen je overal naartoe brengen waar je nodig bent in Europa en op de meeste plaatsen in de wereld. U heeft dan slechts één aanspreekpunt in plaats van te proberen uw logistiek via meerdere kanalen te organiseren. Onze ervaring is uw garantie voor volledige professionaliteit en leidt u naar een ontspannen overgang van uw vertrekpunt naar uw bestemming.

Drivya, volledig op maat gemaakt voor u!

We weten dat ieders leven uniek is. Daarom streven we ernaar om u een unieke en volledig op maat gemaakte offerte te geven, afgestemd op uw behoeften. Vertel ons gewoon wat u nodig heeft en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

Huur met Drivya!

Door te kiezen voor Drivya krijgt u het complete reispakket. U zult niet verdwalen, u kunt echt genieten en één worden met uw reis. Wij zorgen voor de reis en u geniet van de rit, het landschap, de sfeer en alles wat u maar wilt.

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig? Neem contact met ons op en wij sturen u een antwoord op maat. We maken geen gebruik van een automatische antwoorddienst om vragen te beantwoorden, omdat we vinden dat u belangrijker bent dan dat. Vertrouw ons en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van krijgt. Onze bedrijfsoplossingen zijn op maat gemaakt voor iedereen, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kunnen niet wachten om van u te horen!