Chauffeur ambassade

Transfert vanuit de luchthavens en stations met bestemming de Ambassades en officiële delegaties.

Drivya, een bedrijf voor het verhuren van voertuigen met privéchauffeur, stelt voor U met de wagen te voeren tijdens Uw officiële verplaatsingen. U bent op diplomatieke missie ? U moet een officiële delegatie ontvangen ? Een chauffeur verzekert de transfert vanuit de luchthavens en de stations. Hij houdt rekening met de aankomsturen van Uw trein of van Uw vliegtuig en hij wacht op Uw gasten in de terminal waar zij aankomen. Hij brengt ze daarna dadelijk naar het hotel waar ze logeren tijdens hun verblijf of naar de Ambassade zodat zij kunnen deelnemen aan hun vergadering.

Berline, limousine, minibus, multipurpose voertuig, autocar met chauffeur, onze diensten passen zich aan, U kan het voertuig van Uw keuze reserveren. De prestaties worden geleverd door professionals die een deontologische code respecteren. Zij brengen hun passagiers in alle vertrouwen en veiligheid ter bestemming.

Onze onderneming is zeer sterk gevestigd in Nederland, Belgïe, Frankrijk, in Europa en de VS. Wij verzekeren het personentransport in een voertuig met chauffeur naar vele bestemmingen. Aarzel niet om ons te contacteren om er meer over te vernemen.

Ambassades en Officiële Delegaties

Ambassades en officiële delegaties maak gebruik van een discrete, betrouwbare, punctuele en professionele dienst om Uw verplaatsingen te verzekeren. Drivya biedt U een service op maat afgestemd op Uw behoeften.

U heeft een professionele afspraak in Uw stad ? U moet zich naar een galadîner begeven ? Huur een wagen met chauffeur ! Dankzij deze keuze gaat U naar Uw bestemming in een berline of een ander luxueus voertuig dat U kiest uit de brede waaier van beschikbare wagens. Uw chauffeur komt U afhalen waar U het wenst en hij brengt U in optimaal comfort naar de aangeduide bestemming.

Onze diensten respecteren bepaalde essentiële eisen bij het vervoer van passagiers. Onze chauffeurs zijn met zorg gekozen voor hun kalmte, hun betrouwbaarheid en hun stiptheid. Het zijn professionals die allemaal beschikken over een aanzienlijke ervaring wat betreft personenvervoer en zij kunnen in volle discretie handelen.

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig? Neem contact met ons op en wij sturen u een antwoord op maat. We maken geen gebruik van een automatische antwoorddienst om vragen te beantwoorden, omdat we vinden dat u belangrijker bent dan dat. Vertrouw ons en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van krijgt. Onze bedrijfsoplossingen zijn op maat gemaakt voor iedereen, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kunnen niet wachten om van u te horen!