Over Drivya Chauffeursdiensten

Contacteer ons

Eigenaar: Drivya Nederland (trademark of CoffeeStain Ltd)
Telefoon: +32 1 663 47 41
VAT : BE 04 54 886 745
E-mail: info@drivya.nl

Over ons

Het zullen er tien, honderden of duizenden zijn, het hangt ervan af! We zullen ze allemaal drijven, waar je ze wilt hebben.

Al meer dan 20 jaar bieden wij allerlei soorten voertuigen met chauffeur te huur aan:

  • classic sedan
  • prestige saloon car
  • stretched limousine
  • MPV & Minibus
  • city bus
  • SUV
  • double-decker 

Onze chauffeurs rijden u overal ter wereld in veiligheid. Onze chauffeur kent zijn eigen land, zijn gewoonten en gebruiken, zijn typische geografie en, om de kers op de taart te zijn, is hij een echte "chauffeur de maître", opgeleid, welgemanierd, discreet, beschikbaar,... Wij selecteren voor u de beste troeven van al onze partners over de hele wereld om u flexibele en aangepaste oplossingen te bieden voor al uw eisen. Zou u in uw eigen voertuig worden gechauffeerd, dan kunnen wij dat doen!

Ons bedrijfsbeleid is gebaseerd op de kwaliteit van de dienstverlening, met inbegrip van discretie, vertrouwelijkheid en respect voor de klant. We zijn er trots op dat we onze klanten overal en altijd kunnen bedienen met hetzelfde hoge serviceniveau.

Wij organiseren uw reizen van A tot Z. Een toegewijde gesprekspartner beheert alle gebeurtenissen van de toegewezen missie. Alle transporten worden centraal gefactureerd om u één enkele verklaring te geven met individuele details van de lokale activiteit. Zo bespaart u tijd en geld.

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig? Neem contact met ons op en wij sturen u een antwoord op maat. We maken geen gebruik van een automatische antwoorddienst om vragen te beantwoorden, omdat we vinden dat u belangrijker bent dan dat. Vertrouw ons en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van krijgt. Onze bedrijfsoplossingen zijn op maat gemaakt voor iedereen, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kunnen niet wachten om van u te horen!