Minibus met chauffeur

Het huren van een minibus met chauffeur is mogelijk voor een breed publiek. Van de zaakvoerder tot de leraar en de huisvader. Iedereen kan een minibus huren indien een kleine groep personen vervoer nodig heeft. De trajecten zijn talrijk en komen overeen met hetgeen iedereen nodig heeft . Drivya biedt U verschillende voordelen bij het verhuren van zijn voertuigen.

Welke zijn de kenmerken van de minibussen van Drivya ?

De minibussen die wij ter beschikking stellen zijn allemaal in perfecte staat. Zij worden regelmatig en nauwgezet onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid van de passagiers is gewaarborgd, zowel van de volwassenen als van de kinderen. De kwaliteit van de binnenuitrustingen en het comfort van de voertuigen maken de reis aangenaam voor elke passagier. Tijdens lange reizen doorheen Europa zult U zorgeloos in de wagen kunnen rusten.

De capaciteit van elke minibus varieert van 7 tot 20 plaatsen. Het is aan te raden zo snel mogelijk Uw voertuig te reserveren om zekerheid te hebben over de beschikbaarheid van het Multipurpose-voertuig of de minibus die U zal nodig hebben. In ieder geval, zal U altijd 2 minibussen kunnen huren om alle passagiers op hetzelfde ogenblik te laten reizen of U zal kunnen opteren voor de autocar omwille van zijn grotere capaciteit. 

  • Verhuur van een Multipurpose-voertuig met 7 plaatsen
  • Verhuur van een minibus met 8 plaatsen
  • Verhuur van een minibus met 9 plaatsen
  • Verhuur van een minibus met 10 plaatsen
  • Verhuur van een minibus met 11 plaatsen
  • Verhuur van een minibus met 12 plaatsen
  • Verhuur van een minibus met 15 plaatsen
  • Verhuur van een minibus met 20 plaatsen

*Naargelang beschikbaarheid.

Wij bieden U ook bijkomende diensten aan tijdens Uw reis aan boord van een minibus. Maak het aangenaam voor Uw passagiers door gekoelde dranken te voorzien. Bij warm weer of tijdens een lange en vermoeiende reis, zullen de reizigers dit appreciëren. En, in het bijzonder, als het zakenrelaties zijn die maximaal moeten verwend worden.

Trajecten met een minibus met privéchauffeur

Deze trajecten zijn talrijk. Volgens onze mogelijkheden passen wij ons aan Uw verzoek aan. Ziehier enkele voorbeelden van verplaatsingen met privéchauffeurs :

Bezoek van de grootste steden

Het is mogelijk de grootste Nederlandse en Europese steden te bezoeken met een minibus van Drivya. Vertrek en ontdek Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Arnhem, aan boord van een hypercomfortabele minibus. Bewonder de mooiste monumenten en de mooiste plaatsen in deze Nederlandse steden. Leer er de mensen en de plaatselijke Nederlandse gastronomie kennen samen met Uw familie, met vrienden of collegas van het werk. Indien U het wenst, stellen wij een gids ter Uwer beschikking die U tijdens Uw verblijf zal begeleiden en U de meest emblematische plaatsen van Nederland zal laten ontdekken. Geniet van een onvergetelijk verblijf samen met Uw geliefden in één van de mooiste steden van Nederland of van een naburig land.

Verplaatsingen voor professionals

In elk bedrijf wordt wel eens een bedrijfsgebonden evenement georganiseerd.
Colloquia, seminaries, vergaderingen, opleidingen,... Het zijn vele gelegenheden om zich te laten kennen of om de competenties van zijn werknemers te verbeteren. Om de verplaatsing van Uw werknemers en medewerkers te garanderen, kunt U een minibus met chauffeur huren. Hij zal de werknemers op het ontmoetingspunt opwachten. Wanneer iedereen aan boord is, zal hij hen allen op hetzelfde ogenblik naar hun bestemming brengen.

Zo komen alle werknemers op tijd aan, zonder rekening te moeten houden met de beperkingen van het openbaar vervoer, etc.

Verplaatsingen voor de school

De scholen hebben het voorrecht reizen te organiseren voor hun leerlingen. Deze uitstappen kunnen pedagogisch zijn zoals museumbezoek, bezoek aan monumenten, het ontdekken van een kasteel of van een lokale industrie. Het kunnen ook ludiekere excursies zijn, zoals het bezoek aan pretparken, een pic-nic in het woud of het ontdekken van een aquarium. Welke uitstap de leraars ook mogen organiseren, de reis van de leerlingen blijft een probleem. Dus, Drivya stelt voor dat de groepen kinderen vervoerd worden in zijn minibussen met chauffeur. Hierover zijn meer détails beschikbaar op onze webpagina over schooltransport.

Huwelijken en plechtigheden

De huwelijken en andere feestelijke gelegenheden vereisen vaak verplaatsingen van meerdere personen op hetzelfde moment en van genodigden die soms van ver zijn gekomen. Daarom biedt Drivya U zijn minibussen aan voor alle grote gelegenheden. Door het huren van een minibus kunt U zeker zijn dat Uw genodigden feilloos ter bestemming komen. De chauffeur gaat de genodigden opwachten in de verschillende stations en luchthavens van uw streek. Zo zullen de genodigden de weg niet verliezen. Ze zullen op tijd aankomen en geen probleem hebben om de plaats van ontvangst.
te bereiken.

Een shuttle tijdens de avonden

Uitgaan is goed, maar volledig veilig uitgaan dat is nog beter. Twijfel er dus niet aan om een minibus met chauffeur te huren voor Uw uitgangsavonden met vrienden. De chauffeur brengt U in alle rust naar Uw bestemming. Zelfs laat op de avond moet U niet vrezen voor Uw veiligheid. Hetzelfde geldt voor de terugrit. U kunt in alle rust samen met Uw vrienden naar huis gaan aan boord van de minibus. De chauffeur brengt U naar de vooraf afgesproken plaats. Zo kunt U zich ten volle concentreren op Uw gezelschap. U zal geen logistieke zorgen hebben : sluitingsuren van het openbaar vervoer, het wachten op een taxi, de onveiligheid...

Een minibus voor een sportwedstrijd

U moet naar een sportwedstrijd ? Denk erover na om een minibus met privéchauffeur te huren. U zult rustig en snel op Uw ontmoetingsplaats aankomen. De leden van eenzelfde ploeg zullen het traject samen kunnen afleggen en genieten van de bijzondere sfeer die de match voorafgaat. De sportlui kunnen zich concentreren gedurende gans de duur van de rit. U zult ook zeker tegelijk toekomen en op het juiste uur, zonder gehinderd te worden door de grillen van het openbaar vervoer. De supporters kunnen ook een minibus of een autocar huren om zich naar het stadium te begeven en hun favoriete sportlui toe te juichen.

Geniet van een 100% gepersonaliseerde aanbieding met Drivya Nederland

Aan elk van onze klanten bieden wij gepersonaliseerde aanbiedingen naargelang hun wensen en hun budgetten. Geniet zo van een aanbieding op maat. Uurroosters, trajecten, voorwaarden... Zeg ons wat U wenst, wij zullen ons best doen om hieraan tegemoet te komen. Onze chauffeurs zijn 24u/24, 7d/7 beschikbaar om U naar een zakelijke bijeenkomst, een avond met vrienden of naar de luchthaven te brengen.

Waarom een minibus bij Drivya huren ?

De maatschappelijke ervaring

Drivya heeft 20 jaar ervaring inzake personentransport. Wij doen alles om de klant tevreden te stellen en oplossingen te vinden voor zijn vragen. Het verhuren van minibussen met chauffeur behoort sinds meerdere jaren tot één van de diensten die wij aanbieden. Wij kunnen dus aan de eisen van iedere klant tegemoet komen.

Het professionalisme van de chauffeurs

De chauffeurs die wij tewerkstellen bezitten de nodige kwalificaties voor het besturen van een minibus. Zij hebben een grote ervaring en kennen zeer goed het wegennet in Nederland en in het buitenland. Zij zullen niet aarzelen om U op een bekwame manier te helpen. Bovendien geven zij blijk van discretie en confidentialiteit.

De veiligheid van de passagiers is verzekerd

De veiligheid van de passagiers en vooral de veiligheid van de allerkleinsten is van het grootste belang. Het regelmatig onderhoud van de voertuigen draagt bij tot de veiligheid van de passagiers en het goed verloop van de reizen met een minibus. Bovendien gedragen de chauffeurs zich professioneel. Zij respecteren de wegcode en de snelheidsbeperkingen. Iedere passagier wordt ook verzocht zijn veiligheidsgordel te dragen welke ook de af te leggen afstand is.

De verscheidenheid van de aanbiedingen

Drivya Nederland zorgt voor verschillende uitstappen met een minibus, zowel voor scholieren, studenten, professionals als particulieren. De afgelegde trajecten zijn talrijk en lopen over verschillende steden. Doe Uw aanvraag, wij zullen ze beantwoorden binnen de beste tijdslimiet. Wij kunnen ons aanpassen aan uw wensen. Onze chauffeurs hebben de nodige ervaring om in vele Europese steden te rijden. Zo kennen zij ook de weg naar stations, luchthavens, etc.

Concurentiële tarieven

Het huren van een minibus met chauffeur wordt U aangeboden aan concurentiële prijzen. Wij bieden U een service in functie van Uw budget en Uw klantenprofiel. U kan een prijsofferte on-line vragen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Natuurlijk zal de prijs afhangen van de te leveren prestatie, van de uurroosters en de andere specifieke keuzes.

Reserveer zorgeloos Uw privéchauffeur

Door te kiezen voor het huren van een voertuig met chauffeur, zult U 100% van Uw reis kunnen genieten. De zorg voor het rijden en de reisweg zullen Uw reis niet kunnen verstoren. Laat U chauffeur rijden, hij houdt zich bezig met gans de organisatie. Geniet van de fijne sfeer met Uw vrienden, collegas en andere passagiers. Rust en geniet van de prachtige landschappen indien ze op Uw reisweg liggen.

 

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig? Neem contact met ons op en wij sturen u een antwoord op maat. We maken geen gebruik van een automatische antwoorddienst om vragen te beantwoorden, omdat we vinden dat u belangrijker bent dan dat. Vertrouw ons en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van krijgt. Onze bedrijfsoplossingen zijn op maat gemaakt voor iedereen, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kunnen niet wachten om van u te horen!