Privéchauffeur (16)

Klik op een van deze mooie links om meer te weten te komen over het grote aanbod van Drivya's diensten.

Auto met chauffeur

Wil U stijlvol reizen ? Contacteer Drivya Nederland, indien U een wagen met privéchauffeur wenst te huren voor een voorziening of een transfert en voor een persoonlijke ervaring die met al Uw wensen rekening houdt gedurende Uw reis.

By Drivya Nederland

Minibus met chauffeur

Het huren van een minibus met chauffeur is mogelijk voor een breed publiek. Van de zaakvoerder tot de leraar en de huisvader. Iedereen kan een minibus huren indien een kleine groep personen vervoer nodig heeft. De trajecten zijn talrijk en komen overeen met hetgeen iedereen nodig heeft . Drivya biedt U verschillende voordelen bij het verhuren van zijn voertuigen.

By Drivya Nederland

Bus met chauffeur

Met een capaciteit van meerdere tientallen personen, laat de autocar toe op een veilige manier te reizen. Drivya Nederland stelt zijn autocars met privéchauffeur ter beschikking om de groepsverplaatsingen van professionals en van particulieren te vergemakkelijken.

By Drivya Nederland

Limousine met chauffeur

Indien U van Uw reis iets onvergetelijks wil maken, aarzel dan niet om een limousine te huren bij Drivya Nederland. Laat Drivya U een adembenemende VIP-rondrit in een Limousine voorstellen (gala auto en luxe auto), voor U, voor een speciaal persoon, om naar een promotiebal te rijden of voor om het even welke andere reden.

By Drivya Nederland

Studenten & Universiteiten

U studeert kunst en het onderwerp van Uw cursussen is het Oude Rome ? Organiseer een reis in Italië met Uw klasgenoten ! Er is geen betere oplossing om de architectuur van het Colosseum en de andere getuigen van het Antieke Rome in deze stad te begrijpen.

By Drivya Nederland

Bezienswaardigheden met chauffeur

Geniet echt van de bezienswaardigheden met een chauffeur die tegelijkertijd als gids kan dienen, zodat u het land met een insidersblik kunt zien.

By Drivya Nederland

Treinstation Transfer

U weet niet hoe U van in het station naar Uw bestemming in het stadscentrum moet geraken ? Na een lange reis wil U het openbaar vervoer niet gebruiken ? Waarom geen wagen met chauffeur huren ?

By Drivya Nederland

Chauffeur Huwelijk

Maak van de mooiste dag van Uw leven een magisch moment door een wagen met chauffeur te huren.

By Drivya Nederland

Bus huren voor Scoutingkamp

Bent u een scoutingleider en denkt u na over uw zomerkamp, excursie of een andere excursie met uw scouts en gidsen? Het is niet alleen het vinden van de perfecte plek voor uw jonge lading, maar het is ook de logistiek. Dit kan vaak een complete nachtmerrie zijn. Laat ons uw helpende hand zijn, want we hebben veel ervaring met scoutszomerkampen en zitten vol met ideeën om u echt te helpen het meeste uit uw scoutingstocht te halen.

By Drivya Nederland

Shuttle avond en discotheek

Of U een privépersoon of een professional bent, een voertuig met chauffeur huren laat U toe van de avond te genieten zonder zich zorgen te maken over de terugkeer naar huis of naar Uw hotel. Reserveer op voorhand Uw chauffeur en zijn voertuig.

By Drivya Nederland

Vrijgezellenfeest met chauffeur

Huur een auto met een chauffeur om uw enkele leven in stijl af te maken.

By Drivya Nederland

Chauffeur voor privépersoon

Maak tijdens Uw vakantie Uw verplaatsingen eenvoudiger door een wagen met chauffeur te huren.

By Drivya Nederland

Chauffeur ambassade

Transfert vanuit de luchthavens en stations met bestemming de Ambassades en officiële delegaties.

By Drivya Nederland

Chauffeur voor bedrijf

Zakentoerisme, VIP diensten, congres, conferentie of professionele vergadering, verplaats U op de gemakkelijkste manier door het huren van een voertuig met chauffeur.

By Drivya Nederland

Luchthaven transfer

Reist U naar het buitenland? Tassen gepakt, hotel geboekt, alles klaar. Toch lijkt de stress niet te vertrekken. U weet dat U door het trauma van het reizen moet gaan. Het gaat niet alleen om het inpassen van alles in U koffer, het is de hele ervaring. Tenzij U zakelijk of eerste klas vliegt, zijn de stoelen niet zo comfortabel, is er niet genoeg beenruimte, en als U grote schouders heeft, past U niet comfortabel in uw stoel. En als U dan aan de andere kant doorkomt, heb U te maken met het bereiken van U volgende bestemming.

By Drivya Nederland

Schoolreis met chauffeur

Plant u een reis voor uw school en wilt u een complete service? Dan bent u aan het juiste adres. Hierbij Drivya hebben we een uitgebreid netwerk in heel Europa, zodat we u kunnen voorzien van volledig naadloos vervoer waar u ook naartoe wilt. We zijn concurrerend geprijsd en bieden al meer dan 20 jaar een complete service. Lees verder voor enkele reisideeën of neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte waar u zeker tevreden mee zult zijn.

By Drivya Nederland

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig? Neem contact met ons op en wij sturen u een antwoord op maat. We maken geen gebruik van een automatische antwoorddienst om vragen te beantwoorden, omdat we vinden dat u belangrijker bent dan dat. Vertrouw ons en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van krijgt. Onze bedrijfsoplossingen zijn op maat gemaakt voor iedereen, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kunnen niet wachten om van u te horen!