Treinstation Transfer

U weet niet hoe U van in het station naar Uw bestemming in het stadscentrum moet geraken ? Na een lange reis wil U het openbaar vervoer niet gebruiken ? Waarom geen wagen met chauffeur huren ?

Dankzij deze service bespaart U zich het lange wachten op een bus of een metro. Uw chauffeur komt U afhalen in het station van Uw keuze op het aankomstuur van Uw trein. Hij laat U tijd winnen en verzekert in optimaal comfort de transfer van het station naar het stadscentrum, naar Uw hotel, naar Uw thuisadres of naar Uw kantoor.

Overtuigd ? Drivya, de oplossing dankzij voertuigen met chauffeur, heeft 15 jaar ervaring met dit soort van verhuur. Ons bedrijf geeft U een feilloze en professionele service. Sterk verspreid in Nederland en in Europa transporteren onze chauffeurs U vanuit de stations van Eindhoven Centraal, Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal,  Brussel-Zuid/Midi, Dordrecht, Antwerpen-Centraal, Parijs, Londen, Madrid, Rome, en meer.

Verzeker Uw transfer vanuit het station dankzij het huren van een wagen met chauffeur.

Maak U bij Uw aankomst geen zorgen meer over de transfer naar Uw hotel ! Uw chauffeur wacht U op wanneer U uit de trein komt. Hij informeert zich op voorhand over het uur van Uw aankomst zodat hij er zeker van is U op het juiste ogenblik te treffen ook indien de trein vroeger of met vertraging zou toekomen. Uw chauffeur draagt zorg voor Uw bagage en waakt over Uw comfort gedurende de duur van het traject.

Wij stellen een brede gamma van voertuigen voor die aangepast zijn aan het aantal personen. Voor Uw transfer van het station naar de plaats van Uw keuze kan U –indien U niet talrijk bent -een wagen met chauffeur reserveren Een minibus en een multi-purposevoertuig met chauffeur indien U bijvoorbeeld transport nodig hebt voor meerdere medewerkers of een autocar met chauffeur voor een reis in het kader van Uw onderneming wanneer het gaat over een groot aantal passagiers.

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig? Neem contact met ons op en wij sturen u een antwoord op maat. We maken geen gebruik van een automatische antwoorddienst om vragen te beantwoorden, omdat we vinden dat u belangrijker bent dan dat. Vertrouw ons en we zijn er zeker van dat u er geen spijt van krijgt. Onze bedrijfsoplossingen zijn op maat gemaakt voor iedereen, dus neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kunnen niet wachten om van u te horen!